Ruční sběr pouze ve výjimečných letech, když jsou hrozny v optimální kvalitě.
Staré keře o stáří minimálně 60 let.
Po příjezdu do vinařství jsou hrozny zbaveny stopek a přečerpány do nerezových nádrží s řízenou teplotou, kde se časem rozvine alkoholová a jablečno-mléčná fermentace. Toto víno zůstalo v kontaktu se slupkou hroznů po dobu dvou týdnů. Zrání probíhalo v nerezových tancích. Toto konkrétní víno pak zraje v nových sudech po dobu 12 měsíců, poté je lahvováno a po určitou dobu zraje v láhvi ve vinařství.
Červené suché víno s tmavě rubínovou barvou s hnědými odlesky.
Vůně je čistá, komplexní s výraznou vůní čokolády, ostružin a cedrového dřeva.
V chuti je víno plné a hutné, na patře s tóny červeného ovoce jako jsou červené třešně a ostružiny, které se elegantně mísí s vanilkou a čokoládou.
Přítomná kyselinka je v harmonii s kulatými a lahodnými taniny.
Špičkové, plné a dobře strukturované víno s dlouhou dochutí.