Ruční sběr. Použity pouze optimálně vyzrálé hrozny.
Po příjezdu na vinařský dvůr byly hrozny odstopkovány a přečerpány do nerezových nádrží s řízenou teplotou, kde se postupem času rozvinula alkoholová a jablečno-mléčná fermentace. Toto víno zůstalo v kontaktu se slupkou hroznů po dobu dvou týdnů. Zrání probíhalo v nerezových tancích. Toto konkrétní víno pak zraje v již jednou použitých sudech po dobu 6 měsíců, poté je víno nalahvováno a uchováváno po určitou dobu ve vinařství pro správný vývoj v lahvi.
Červené suché víno zářivé a čisté rubínové barvy se střední intenzitou.
V buketu čistá a výrazná vůně červeného ovoce jako jsou maliny a červené třešně s jemnými tóny cedrového dřeva.
V chuti je víno příjemné, ideálně snoubící příjemnou kyselinu a jemné třísloviny.
Víno je středně plné s chutí červeného ovoce a se středně dlouhou dochutí.