Ruční sběr, pouze ve výjimečných letech s použitím optimálně vyzrálých hroznů.
Po příjezdu do vinařství jsou hrozny zbaveny stopek a přečerpány do nerezových nádrží s řízenou teplotou, kde se časem rozvine alkoholová a jablečno-mléčná fermentace. Toto víno zůstalo v kontaktu se slupkami hroznů po dobu dvou týdnů. Zrání probíhalo v nerezových tancích. Toto konkrétní víno pak zraje v již jednou použitých dubových sudech po dobu 12 měsíců, poté je lahvováno a zraje po určitou dobu ve vinařství na lahvi.
Suché červené víno tmavě fialovo červené barvy.
V buketu je čisté, komplexní s tóny lanýžů, karamelu a ostružin.
V chuti je elegantní, s tóny červeného a lesního ovoce jako jsou červené třešně ostružiny. Víno je šťavnaté s výraznými, ale zaoblenými taniny.
Tělnaté a výborně strukturované víno s dlouhou dochutí.